Güncel Haberler

Günlerdir Narin’in kayboluşunu takip eden Haluk Levent’ten çarpıcı paylaşım: Aile üyelerinin ifadelerinde çelişkiler var.

8 yaşındaki Narin’in ortadan kaybolması Türkiye’nin gündeminde. Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Kırsal Mahallesi’nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran’dan haber alamayan ailesinin 21 Ağustos’ta yetkililere haber vermesi üzerine kızın bulunması için adımlar atıldı.

Sabah saatlerinde evinin yaklaşık 20 metre yakınında tespit edilen kan lekelerinin ve bölgede bulunan terliklerin Narin’e ait olmadığı ortaya çıktı. Ardından son görüntülerinde 4 arkadaşıyla birlikte yürüyüşe çıkan Narin’in arkadaşlarına son sözlerinin ne olduğu soruldu.

Bir diğer detay ise Narin’in, ağabeyinin kolunda ısırık izleri görülmesi üzerine gözaltına alındığı. Enes Güran, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı ancak konu adli tıpa intikal etti.

“NARİN HAYATTA OLABİLİR”

TELE1’in ana haber spikeri Burçin Atılgan, geçtiğimiz saatlerde şunları söyledi: “Narin bir aile üyesiyle birlikte yaşıyor olabilir.” Bu açıklamayla umutlar yeşerdi.

Bütün Türkiye Narin’den gelecek müjdeli haberi beklerken Haluk Levent, Dostların Narin’in ailesini araştırdığını duyurdu.

“AİLE FERTLERİNİN AÇIKLAMALARINDA ÇELİŞKİLER VAR”

Narin’in kardeşinin kolundaki ısırık izlerine ilişkin adli sonuçların beklendiğini belirten Haluk Levent, amca ile aile arasındaki ilişkilerin karmaşık olduğunu vurgulayarak, “Aile üyelerinin ifadelerinde çelişkiler var” dedi. bir açıklama yaptı…

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu