Güncel Haberler

Şehit piyade er Uğurcan Işık son yolculuğuna Malatya’ya uğurlandı

Şehir mezarlığında yapılan işlemlerin ardından şehit Işık’ın naaşı, bağışlanmak üzere merkez Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi’ndeki baba evine götürüldü. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Yeşiltepe şehir mezarlığına götürülerek, askerlerin omuzlarında katafalka yerleştirildi.

Şehidin annesi Muazzez ve babası Abdullah Işık törene sadık kaldı. Törende şehidin annesi Muazzez Işık, oğlunun tabutunu selamladı.

İl müftüsü Ramazan Dolu tarafından kılınan cenaze namazının ardından Işık’ın naaşı bir süre omuzda taşınarak şehadethaneye defnedildi.

Şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün, 2’nci Ordu Genelkurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı da törene katıldı. Tümgeneral Erman Kiraz, AK Parti Malatya İl Milletvekili Abdurrahman Babacan Emniyet Müdürü Arif Çankal, AK Parti İl Başkanı Namık Gören, önemli isimler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit piyade er Uğurcan Işık son yolculuğuna Malatya'ya uğurlandı

KKTC Güzelyurt’ta dün askeri aracın çarpışması sonucu devrilen Piyade Er Uğurcan Işık şehit oldu, 11 asker de yaralandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu